Голямата любов на Мариан Вълев - актрисата Снежана Макавеева неведнъж го

...
Голямата любов на Мариан Вълев - актрисата Снежана Макавеева неведнъж го
Коментари Харесай

Куката и Макавеева се разделили след разкрития в мръснишки чатове

Голямата обич на Мариан Вълев - актрисата Снежана Макавеева нееднократно го е разочаровала до момента, както и той нея, единствено че повода да се разделят дефинитивно, напълно не е единствено несходства в характерите.

Двамата се срещат на снимачната площадка на хитовия сериал  " Под прикритие "  и макар голямата разлика във възрастта, пристрастеността сред тях е по-силна от всичко. Куката напряко губи акъла си по 22 години по-малката от него русокоска, само че продължението на историята надали го радва изключително. Те са се разделяли и събирали нееднократно до момента.

Окончателната им разлъка идва преди 10 години, когато Куката попада на няколко нейни секс чата с други мъже и това ги разделя вечно. Преди това й прости клюки за спекулация със притежател на заведение, само че когато вижда нейната преписка с младоци, побяснява, написа " Галерия ".

Макавеева влиза постоянно в грандиозни кавги, слухове за връзка с дами, както истории с алкохол и опиати. Разбира се, това не може да се удостовери, само че пикантните истории се разнасят от уста на уста. Актрисата има и престъпно минало. В Милано се напива с компанията си стартира да вилнее из центъра на града. Арестуват я, а Снежана се снабдява с тройна присъда по-бързата процедура - за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелство. Затворът й се разминава, тъй като била малолетна и била депортирана в България, написа още изданието.

Една от аргументите да се запише в тазгодишния сезон на " Сървайвър " била концепцията й да се разпространява, защото счита, че е забравена от кинаджиите. Във формата тя играе коалиция с кулинарното гуру Божана Кацарова, само че не намира общ език с ММА боеца Георги Валентинов и ексфутболиста Благой Георгиев. Освен това е измежду звездите, взели най-нисък хонорар за присъединяване си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР